Hey dierenvriend! Kom jij dit jaar ook naar About Cats & Dogs?

Op 11 en 12 november 2023 vindt de tweede editie van About Cats & Dogs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hét lifestyle event voor alle nieuwe en meer ervaren honden – en kattenvrienden. Op de beursvloer maak je kennis met de nieuwste voedingsmerken, leukste accessoires en beste verzorgingsproducten! Doe mee aan leuke activiteiten en volg interessante sessies van verschillende sprekers.

Kun je niet wachten? Vroege vogel dagtickets zijn nu te koop met €5 korting!

Sfeerimpressie About Cats & Dogs

Vorig jaar vond de eerste editie van About Cats & Dogs plaats. Dit jaar vindt de beurs plaats in hal 12 van Jaarbeurs. Je kunt dus nog meer exposanten, plezier én interessante sessies verwachten! Benieuwd? Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan naast alle informatie en nieuwtjes over About Cats & Dogs in je mailbox, ook een speciale korting!


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Media partners