About Cats & Dogs

Hey dierenvriend! Kom jij volgend jaar ook naar About Cats & Dogs?

5 en 6 november vond voor het eerst About Cats & Dogs plaats. Hét lifestyle event alle nieuwe en meer ervaren honden – en kattenvrienden. Zij konden kennismaken met de nieuwste voedingsmerken, leukste accessoires en beste verzorgingsproducten! Daarnaast waren er interessante sprekers in een 50 sessie tellende programma!

Ben jij er volgend jaar ook bij?
11 en 12 november 2023 – Jaarbeurs, Utrecht!

 

 

 

Een bomvol programma!

De gloednieuwe eerste editie van About Cats & Dogs bood een hoogwaardig inhoudelijk programma met live sessies en Q&A’s over honden en katten, met de mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijk advies en inspiratie van experts en verschillende leveranciers. Kortom, het allerbeste voor jouw huisdier. 

Hoofdsponsor

Nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch alle informatie en nieuwtjes over About Cats & Dogs in je mailbox.    HondenKattenHonden en katten

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Media partners