Blafijs

Jouw Blafijs lot van Roberto Gelato!

Op 11 en 12 november is het zover: het jaarlijkse evenement About Cats & Dogs in de Jaarbeurs in Utrecht. Als hondenliefhebber kun je je hart ophalen tijdens dit bijzondere evenement dat volledig in het teken staat van jouw geliefde viervoeter. Geniet van een veelzijdig aanbod aan activiteiten, shop de nieuwste producten neem deel en aan inspirerende workshops en volg interessante sessies. Er is voor ieder wat wils!

Ontvang een lot bij elk blafijsje van Roberto Gelato 

Koop jij in de periode van 10 t/m 31 augustus een blafijsje bij Roberto Gelato? Dan ontvang je een blafijs lot! Met dit lot maak je kans op mooie prijzen. Vul hieronder jouw unieke lotnummer in. De code is in te wisselen t/m 15 september. De winnaars ontvangen 16 september persoonlijk een e-mail.

Meer informatie over Blafijs van Roberto Gelato vind je hier: https://www.lekkerijs.nl/


  Door te klikken op versturen geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.  About Cats & Dogs

  About Cats & Dogs!

  Op 11 en 12 november is het zover: het jaarlijkse evenement About Cats & Dogs in de Jaarbeurs in Utrecht. Als hondenliefhebber kun je je hart ophalen tijdens dit bijzondere evenement dat volledig in het teken staat van jouw geliefde viervoeter.

  Geniet van een veelzijdig aanbod aan activiteiten, shop de nieuwste producten neem deel en aan inspirerende workshops en volg interessante sessies. Er is voor ieder wat wils!

  Met de code blafijs krijg je het 2e ticket voor About Cats & Dogs gratis!