Dat doet hij normaal nooit!? #mijn hond in de puberteit (Daarom! hondenschool – Aeres)

Dat doet hij normaal nooit!? #mijn hond in de puberteit (Daarom! hondenschool – Aeres)

Dat doet hij normaal nooit!? #mijn hond in de puberteit (Daarom! hondenschool – Aeres)

Viervoeter Plein | 11 & 12 november | 11:45 – 12:15 uur

Is jou schattige puppy ook ineens veranderd in een monster?

Gedachten van de hondeneigenaar:” Vroeger kwam hij altijd als ik hem riep, vorige week zelfs nog” Het lijkt wel of hij bananen in zijn oren heeft”.
Gedachten van de hond:” Poeh poeh wat een drukte in mijn koppie, Waar is de tijd dat ik alleen maar met mijn vriendjes hoefde te spelen, mijn brokjes hoefde te eten en lekker kon slapen. Ik ruik ineens van alles overal. Het schijnt stoer te zijn om met mijn pootje omhoog te plassen, dus ook dit probeer ik. Het lijkt wel of mijn eigenaar het soms niet snapt, zouden ze enig idee hebben hoe druk ik ineens ben?”

Heb jij ook een puberhond in huis die ineens alles wat hij als pup heeft geleerd te zijn vergeten? Wil jij weten wat er daadwerkelijk omgaat in het koppie van je hond en wat je kan doen om weer aandacht van hem te krijgen?

In mijn presentatie ga ik je leren wat de puberteit bij honden inhoud, hoe je hier als eigenaar mee om kan gaan en hoe je toch de relatie met je hond goed kan houden. Ook komt het veelbesproken onderwerp:” de dominante hond” aan bod. Bestaat deze eigenlijk wel? En wat zegt dit over de opvoeding en trainen van onze beste vriend, de huishond.

Over Simone

Vanaf kinds af aan is Simone al een enorme hondenliefhebber. Nadat ze haar diploma haalde voor de opleiding Diergedrag en Ondernemen heeft Simone zich verder verdiept in het gedrag en de training van honden. Tijdens en na haar opleiding is ze door blijven leren. Haar grootste passie ontstond tijdens de opleiding tot kynologisch instructeur. Daar leerde Simone hoe leuk het is om andere mensen te helpen met de opvoeding en training van hun hond. Samen met haar man Ronny hebben zij een hondenschool in Zwolle waar ze lesgeven met een team van gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten. Naast het lesgeven op de hondenschool begeleid Simone ook de huisbezoeken voor de gedragstherapie en worden er lessen over hondengedrag en training gegeven aan het Aeres Training Centre in Barneveld.

Op About Cats and Dogs deelt Simone haar kennis over het gedrag van honden en honden in de puberleeftijd.