Die­ren­fo­to­gra­fie Workshop: Ontdek & Fotografeer met Norma Jesse (Owiwi Dierenfotografie)

Die­ren­fo­to­gra­fie Workshop: Ontdek & Fotografeer met Norma Jesse (Owiwi Dierenfotografie)

Die­ren­fo­to­gra­fie Workshop: Ontdek & Fotografeer met Norma Jesse (Owiwi Dierenfotografie)

Workshopplein | 11 & 12 november | 10:00 – 10:45 uur

Ontdek de magie van dierenfotografie tijdens “About Cats & Dogs” op onze unieke workshop! Als ervaren dierenfotograaf deel ik mijn beste tips & tricks om mooie foto’s van huisdieren te maken.

Leer praktische tips voor het vastleggen van huisdieren. Inclusief kleine introductie tot bewerking in Adobe Lightroom & Photoshop. Dit is een hands-on ervaring, waarbij we met hondenmodellen werken zodat je direct kunt oefenen. Neem je camera of telefoon mee en leer hoe je de persoonlijkheid en schoonheid van dieren vastlegt. We gaan onder andere oefenen met het begrijpen van licht, het vinden van unieke perspectieven en het spelen met scherptediepte om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen.

We houden de groepjes klein om een persoonlijke ervaring te garanderen, dus wees er snel bij. Mis deze kans niet om jouw dierenfotografie naar een hoger niveau te tillen!

Aanmelden workshop

Voor deze workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is alleen mogelijk met een inschrijving i.c.m. een toegangsticket voor About Cats & Dogs.

Aanmelden voor de workshop

Over Norma Jesse

Ik ben Norma Jesse, de fotograaf van Owiwi! Mijn passie voor fotografie begon alweer 19 jaar geleden in 2004, toen ons eerste hondje, een schattig pupje genaamd Yuki, bij ons kwam wonen. Zij werd mijn allereerste dierenmodel. Mijn hobby in fotografie groeide snel toen ik foto’s begon te maken van Yuki en deze online deelde. Al snel kreeg ik verzoeken van mensen om ook hun geliefde huisdieren vast te leggen, en dat was het begin van een prachtig avontuur dat nooit is gestopt.

Naast het genieten van het fotograferen van dieren, heb ik ook veel tijd en energie gestoken in mijn professionele groei als fotograaf. Door de jaren heen heb ik verschillende fotocursussen gevolgd om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe technieken te leren. Deze cursussen hebben me geholpen om mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Het fotograferen van dieren is mijn grootste passie. Ik geniet enorm van de afwisseling en uitdagingen die het met zich meebrengt. Het is geweldig om door de lens de schattige koppies van de dieren te zien en de unieke momenten vast te leggen. Ik ben dankbaar dat ik in de loop der jaren zoveel hondjes en andere dieren voor mijn camera heb mogen vastleggen, en ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag blijven doen.

Na jarenlange ervaring en groei in de dierenfotografie, wil ik nu mijn kennis delen met andere liefhebbers. Daarom geef ik ook fotografie workshops en informatieve sessies. Mijn doel is om anderen te inspireren en te helpen hun passie voor het vastleggen van dieren te ontwikkelen. Samen kunnen we de magie van dierenfotografie ontdekken en bijzondere momenten vastleggen.

Met een glimlach en een klik 😉
Norma Jesse


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets