Feiten & Fabels quiz over honden- en kattenvoer! (Prins Petfoods)

Feiten & Fabels quiz over honden- en kattenvoer! (Prins Petfoods)

Feiten & Fabels quiz over honden- en kattenvoer! (Prins Petfoods)

Viervoeter Plein | 11 november | 14:45 – 15:15 uur

Denk je dat je alles weet over wat goed is voor je huisdier als het gaat om voeding? Doe dan mee met onze Feiten & Fabel quiz over honden- en kattenvoer!

De tekst op een verpakking kan soms erg verwarrend zijn met veel uitspraken en ook zijn er veel verschillende voedingen voor jouw huisdier te verkrijgen. In deze quiz zullen we enkele veelvoorkomende beweringen over honden- en kattenvoeding bekijken. Welke voeding is het beste voor jouw huisdier? Hebben onze honden en katten ook echt vlees nodig? We zullen je ook voorzien van echte nuttige informatie als je voeding voor je huisdier zoekt. Doe mee met onze quiz en ontdek of jij alles al weet over de voeding van jouw huisdier.

Arno Heijmans

Arno Heijmans is relatiebeheerder en voedingsdeskundige bij Prins Petfoods. Naast zijn werk voor Prins is hij actief in de hondensport en fokkerij. Hij zet zich ook in als bestuurslid bij een kynologenclub en een rasvereniging. Leuk weetje: zijn favoriete hondenras is de Cane Corso.

Arno heeft een passie voor honden- en kattenvoeding. Het liefst draagt hij zijn kennis in begrijpbare taal over op anderen.Meer kennis over voeding verbetert immers het welzijn van honden en katten. Wil je meer weten over voeding voor je hond of kat? Vragen staat bij hem altijd vrij!


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets