Hoe maak ik mijn huis katvriendelijk? – Maggie Ruitenberg

Hoe maak ik mijn huis katvriendelijk? – Maggie Ruitenberg

Hoe maak ik mijn huis katvriendelijk? – Maggie Ruitenberg

Katten worden in alle mogelijke thuissituaties gehouden. De meeste eigenaren zullen bij de inrichting van hun huis ook rekening willen houden met de behoeften van hun kat(ten). Als een kat het kon zeggen, waar zou een ideaal huis dan aan moeten voldoen? Maggie geeft je tips hoe je een katvriendelijke inrichting kunt creëren?

Maggie Ruitenberg

Maggie Ruitenberg is in 2005 afgestudeerd als katten gedragstherapeut bij Tinley. Als expert kattengedrag en welzijn is ze een veelgevraagd gevraagd spreker over kattengedrag voor zowel katteneigenaren als professionals. Mensen meenemen in de belevingswereld van de kat is wat ze het liefste doet. Door mensen mee te nemen in die belevingswereld ontstaat er meer inzicht en begrip in kattengedrag. Vanuit dit begrip voor de kat is het nog maar een kleine stap naar het verbeteren van welzijn voor de kat. En dat is dan ook waar haar passie ligt: het waarborgen van welzijn voor iedere kat of dit nu thuis, in de dierenartspraktijk of in een asiel of pension is.

Maggie is oprichter van het Katten Kenniscentrum Nederland, dat zich inzet voor het delen van (wetenschappelijke) kennis over kattengedrag en welzijn. Daarnaast is Maggie als Expert Katteneducatie betrokken bij Edupet, waar zij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van educatie op het gebied van kattengedrag en welzijn.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

bekijk hier het programma