Huis­dier­fo­to­gra­fie: Ontdek tips & tricks voor het fo­to­gra­fe­ren van jouw geliefde huisdier! (Owiwi dierenfotografie)

Huis­dier­fo­to­gra­fie: Ontdek tips & tricks voor het fo­to­gra­fe­ren van jouw geliefde huisdier! (Owiwi dierenfotografie)

Huis­dier­fo­to­gra­fie: Ontdek tips & tricks voor het fo­to­gra­fe­ren van jouw geliefde huisdier! (Owiwi dierenfotografie)

Workshopplein | 11 & 12 november | 13:00 – 13:45 uur

Ontdek tijdens deze sessie over dierenfotografie de tips & tricks voor het fotograferen van jouw huisdier!

Graag ontvang ik je op de beurs voor onze persoonlijke en inspirerende sessie over dierenfotografie, waarin we je laten zien hoe je de magie van jouw trouwe viervoeters vastlegt. Of je nu een beginnende fotograaf bent of al ervaring hebt, deze sessie biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je meteen kunt toepassen. Ontdek de technische aspecten van dierenfotografie, leer hoe je met licht, scherpstelling, compositie en achtergrond de beste foto’s van honden en katten kunt maken. Begrijp het gedrag en de emoties van dieren om hun unieke persoonlijkheden vast te leggen.

Verken creatieve benaderingen, unieke perspectieven en het gebruik van accessoires om foto’s vol karakter te creëren. Leer hoe je huisdieren in hun element vastlegt terwijl ze spelen, rennen en gewoon zichzelf zijn. Ontdek ook hoe je met je telefoon de volledige potentie van je smartphonecamera benut om prachtige foto’s te maken. Na jarenlange ervaring in de dierenfotografie, wil ik nu mijn kennis delen met andere liefhebbers. Daarom organiseer ik fotografie workshops en informatieve sessies. Mijn doel is om anderen te inspireren en te helpen hun passie voor het vastleggen van dieren te ontwikkelen.

Mis deze gelegenheid niet om de kunst van dierenfotografie te ontdekken en de kostbare momenten met huisdieren vast te leggen. Kom naar onze sessie vol voorbeelden, nuttige inzichten en inspiratie.

Aanmelden workshop

Voor deze workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is alleen mogelijk met een inschrijving i.c.m. een toegangsticket voor About Cats & Dogs.

Aanmelden voor de workshop

Over Norma Jesse

Ik ben Norma Jesse, de fotograaf van Owiwi! Mijn passie voor fotografie begon alweer 19 jaar geleden in 2004, toen ons eerste hondje, een schattig pupje genaamd Yuki, bij ons kwam wonen. Zij werd mijn allereerste dierenmodel. Mijn hobby in fotografie groeide snel toen ik foto’s begon te maken van Yuki en deze online deelde. Al snel kreeg ik verzoeken van mensen om ook hun geliefde huisdieren vast te leggen, en dat was het begin van een prachtig avontuur dat nooit is gestopt.

Naast het genieten van het fotograferen van dieren, heb ik ook veel tijd en energie gestoken in mijn professionele groei als fotograaf. Door de jaren heen heb ik verschillende fotocursussen gevolgd om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe technieken te leren. Deze cursussen hebben me geholpen om mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Het fotograferen van dieren is mijn grootste passie. Ik geniet enorm van de afwisseling en uitdagingen die het met zich meebrengt. Het is geweldig om door de lens de schattige koppies van de dieren te zien en de unieke momenten vast te leggen. Ik ben dankbaar dat ik in de loop der jaren zoveel hondjes en andere dieren voor mijn camera heb mogen vastleggen, en ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag blijven doen.

Na jarenlange ervaring en groei in de dierenfotografie, wil ik nu mijn kennis delen met andere liefhebbers. Daarom geef ik ook fotografie workshops en informatieve sessies. Mijn doel is om anderen te inspireren en te helpen hun passie voor het vastleggen van dieren te ontwikkelen. Samen kunnen we de magie van dierenfotografie ontdekken en bijzondere momenten vastleggen.

Met een glimlach en een klik 😉
Norma Jesse