Kattengedragspreekuur zaterdag 15:30 uur (Eline Feline)

Kattengedragspreekuur zaterdag 15:30 uur (Eline Feline)

Prins Katten Plaza | 11 november | 15:30 – 16:15 uur

Je kat is zo lief, maar doet ook dingen die je niet van haar begrijpt. Is ze misschien onzindelijk? Zet ze agressie in? Is ze ergens bang voor? Is ze gestrest en je weet niet waarom? Botert het niet tussen jouw katten? Eline van elinefeline is kattengedragstherapeut en helpt je om jouw kat gelukkiger te maken. Tijdens het Cats and Dogs Event beantwoordt ze bezoekersvragen, dus heb je een prangende vraag? Registreer je dan voor 1 van de timeslots die beschikbaar zijn. Dit kan terplekke en voorafgaand aan de spreekuren in het Kattenplaza.

Over Eline Greiner

Eline Greiner (42) is kattengedragstherapeut bij elinefeline. Het duurde even voordat ze van haar passie haar werk kon maken. Na de opleiding Communicatie en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen, is ze aan de slag gegaan als Expat Consultant bij verschillende werkgevers. Toch bleef het dierenvirus kriebelen en meldde Eline zich bij de Dierenambulance Amsterdam, om vervolgens de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente af te ronden. Aan het werk zijnde als paraveterinair, realiseerde ze zich dat het gedrag van katten, haar het allermeest aanspreekt. Waarom ontploft de ene kat wel op de behandeltafel en de andere kat niet? Al snel zat ze in de schoolbanken om bij te leren. Haar opleiding tot kattengedragstherapeut heeft ze in 2016 afgerond aan de Tinley Academie. Ze heeft hier in 3 jaar de opleiding met veel plezier afgerond.

Aanmelden spreekuur

Voor het spreekuur workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is alleen mogelijk met een inschrijving i.c.m. een toegangsticket voor About Cats & Dogs.

Aanmelden voor het spreekuur


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets