Leer je kat een high five! – Maggie Ruitenberg

Leer je kat een high five! – Maggie Ruitenberg

Leer je kat een high five! – Maggie Ruitenberg

Katten staan bekend als eigenwijs maar wist je dat ze ook heel slim zijn? Met de juiste aanpak kun je ze heel veel leren. Wil jij ook met je kat aan de slag? Kom dan naar deze lezing en ontdek hoe je je kat een high five leert.

Maggie Ruitenberg

Maggie Ruitenberg is in 2005 afgestudeerd als katten gedragstherapeut bij Tinley. Als expert kattengedrag en welzijn is ze een veelgevraagd gevraagd spreker over kattengedrag voor zowel katteneigenaren als professionals. Mensen meenemen in de belevingswereld van de kat is wat ze het liefste doet. Door mensen mee te nemen in die belevingswereld ontstaat er meer inzicht en begrip in kattengedrag. Vanuit dit begrip voor de kat is het nog maar een kleine stap naar het verbeteren van welzijn voor de kat. En dat is dan ook waar haar passie ligt: het waarborgen van welzijn voor iedere kat of dit nu thuis, in de dierenartspraktijk of in een asiel of pension is.

Maggie is oprichter van het Katten Kenniscentrum Nederland, dat zich inzet voor het delen van (wetenschappelijke) kennis over kattengedrag en welzijn. Daarnaast is Maggie als Expert Katteneducatie betrokken bij Edupet, waar zij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van educatie op het gebied van kattengedrag en welzijn.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

bekijk hier het programma