Men­sen­taal­knop uit, Hon­den­taal­knop aan (Arnoud Busscher)

Men­sen­taal­knop uit, Hon­den­taal­knop aan (Arnoud Busscher)

Men­sen­taal­knop uit, Hon­den­taal­knop aan (Arnoud Busscher)

Viervoeter Plein | 11 & 12 november | 13:15 – 13:45 uur

De visie van een allround Hondenspecialist met ruim 30 jaar ervaring. In deze lezing, doorspekt met anekdotes en beeldmateriaal uit de praktijk, legt Hondenspecialist Arnoud Busscher uit hoe belangrijk het is dat we onze huishond beter leren te begrijpen en geeft hij zijn deskundige ongezouten mening over populaire trainingsmethoden waardoor veel honden ten onrechte het etiket dominant opgeplakt krijgen.

Hondenspecialist Arnoud Busscher (1968) werkte van 1992 tot 2000 als beheerder/gedragstherapeut in Dierentehuis Amstelveen. Deze 8 jaar in het asiel vormden, samen met diverse opleidingen, een prima voedingsbodem om zich verder te specialiseren in het gedrag van honden. Sinds 2000 heeft Arnoud zijn eigen praktijk als hondengedragstherapeut/ puppy coach, zit hij in het bestuur van de Nederlandse vereniging van Hondenspecialisten en werkt hij samen met 120 dierenartsenpraktijken. Daarnaast is Arnoud de hoofdocent van de Opleiding Hondenspecialist en geeft hij seminars aan dierenartsen en para-veterinairen.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets