Je kat wordt ouder, en nu? (Petra Sas)

Je kat wordt ouder, en nu? (Petra Sas)

Je kat wordt ouder, en nu? (Petra Sas)

Prins Katten Plaza | 11 & 12 november | 14:30 – 15:00 uur

Wanneer is een kat een senior? Wat voor problemen kunnen er ontstaan met het ouder worden van de kat? Wist je dat de katten steeds ouder worden door de betere geneeskunde en focus op het welzijn van de kat? Wat kunnen we nog voor ons oudje betekenen en wanneer is het moment daar om aan inslapen te denken? Kunnen we in huis nog aanpassingen doen voor de senior. Moeten we er nog een kitten bijnemen voor de gezelligheid of ter overbrugging? Dit zijn o.a. vragen die beantwoord gaan worden. Senior, niks mis mee?

Over Petra Sas

Petra Sas begon in 1994 aan de opleiding voor dierenarts assistente. Ze is een ambitieus en gepassioneerd paraveterinair. Na een aantal jaar kwam ze erachter dat haar grootste passies de OK en katten waren. Ze heeft diverse cursussen mogen volgen van vooraanstaande sprekers over anesthesie en kattengedrag. Ze heeft zich vooral toegelegd op het adviseren van katteneigenaren. Door al die jaren in de praktijk werken met zoveel verschillende casussen, groeide ze uit tot een volleerd kattengedragdeskundige. Omdat Petra het welzijn van de kat op de eerste plaats heeft staan besloot ze mee te helpen om dierenklinieken katvriendelijk te maken. Ze besloot na 12 jaar te emigreren en haar eigen onderneming te gaan runnen. Na 4 jaar trok de dierenartsen praktijk toch weer aan haar en behaalde ze haar creditatie in Engeland zodat ze daar als registered veterinary nurse aan de slag kon. Ook die praktijk heeft veel van haar kattenkennis kunnen leren. Zo heeft ze een gemende praktijk katvriendelijk kunnen maken.
Weer terug in Nederland pakte ze het weer op en zorgde ervoor dat een grote kliniek in Breda Goud standaard katvriendelijk werd. Ze werkt momenteel als zzp’er kattengedrag adviseur. Ook kun je haar als spreker tegenkomen op evenementen. In de spotlight staan is geen probleem voor Petra. Onlangs hebben een miljoen mensen haar kunnen zien op tv in het programma B&b vol liefde. Ze is ook nog een boek aan het schrijven over haar avonturen. Een echte duizendpoot die de kat altijd als middelpunt heeft staan.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets