Verantwoord met je kat op stap (Oliver’s Catventures)

Verantwoord met je kat op stap (Oliver’s Catventures)

Verantwoord met je kat op stap (Oliver’s Catventures)

Prins Katten Plaza | 11 & 12 november | 11:00 – 11:30 uur

Je ziet het steeds vaker: katten die mee gaan wandelen, aan een tuigje of in een rugtas. En niet alleen in Nederland. Sommige katten reizen met hun baasjes heel Europa door. Hoe leer je je kat dat op een diervriendelijke en verantwoorde manier aan en wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zorg je ervoor dat de kat zich goed voelt in de auto en hoe is het om met je kat fietstochten te maken? Ontmoet Instagram-famous adventure cat Oliver en zijn baasjes tijdens deze leuke informatieve sessie en Q&A en kom alles te weten over hoe het is om met je kat op vakantie te gaan of samen met je kat Nederland te ontdekken.

Over Oliver Catventures

Oliver is op Instagram een grote hit. Met zijn ruim 60 duizend volgers heeft hij al veel andere katten en hun baasjes geïnspireerd om meer van de wereld te zien.  Samen met zijn baasjes Joyce, Ahmet, Aylin (10) en Kaya (8) bezoekt hij de mooiste plekjes in Nederland en Europa. Inmiddels heeft hij er al wandelvakanties in Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk op zitten en fietst hij graag door Nederland. Joyce, Ahmet, Aylin en Kaya zijn inmiddels echte adventure cat experts en hopen veel anderen te inspireren om op een katvriendelijke manier de wereld van veel katten te verrijken.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets