Cooper Pet Care – Wat zijn de voordelen van een online dierenarts?

Cooper Pet Care – Wat zijn de voordelen van een online dierenarts?

Cooper Pet Care – Wat zijn de voordelen van een online dierenarts?

We gaan nu een tijdperk in waarin het mogelijk wordt om ‘gewoon’ een online afspraak te maken met de dierenarts. Zo gek is het eigenlijk niet, als je je bedenkt dat ongeveer 65% van alle Nederlanders ook online gezondheidsinformatie opzoekt (“stand van zaken e-health in 2020”) en het aandeel van videobellen in de gezondheidszorg groeit. Toch is een dierenarts op afstand ook niet helemaal nieuw. Als je ooit je dierenarts een WhatsApp hebt moeten sturen met een foto van je huisdier, was je al online bezig. Ook mensen met beperkte mobiliteit hingen vaker aan de telefoon met hun dierenarts om toch advies te krijgen. Niet zo vreemd dat de vraag naar een online dierenarts ook alleen maar is gegroeid in de afgelopen twee jaar.

Nu is de grote vraag natuurlijk: waar kunnen online dierenartsen je mee helpen?

Nou o.a. met allergieën, dieetzorg, urine problemen, braken en diarree, hoesten en nog veel meer! Als je nieuwsgierig bent naar hoe een online dierenarts jou kan helpen, dan vertelt hoofd dierenarts Patrik Holmboe je heel graag meer in deze sessie. Meer weten? Lees dan dit artikel.”

Ook zal Cooper Pet Care aanwezig zijn bij About Cats & Dogs. Kom gerust langs om meer informatie te krijgen of om advies te vragen. Zien we je daar?

Spreker:
DVM Patrik Holmboe – Head Veterinarian at Cooper Pet Care

Let op: sessie wordt gehouden in het Engels

 


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

bekijk hier het programma