Onzindelijkheid bij katten ( Diana Kraa – Tinley)

Onzindelijkheid bij katten ( Diana Kraa – Tinley)

Onzindelijkheid bij katten ( Diana Kraa – Tinley)

Theater Woef / Miauw | 12 november | 11:00 – 11:30 uur

Als je kat plast in huis, dan kan dat een medische oorzaak hebben. Het laten controleren van de urine is een belangrijke eerste stap. Maar wat als er geen blaasproblemen zijn, welke gedragsmatige oorzaken zijn er dan voor het plassen in huis? In deze lezing krijg je inzicht in veel voorkomende oorzaken voor onzindelijkheid. Er worden tips besproken die uitgevoerd kunnen worden om het plassen op ongewenste plaatsen te veranderen. Als je namelijk de wensen van de kat weet voor zijn ideale toilet, is het probleem vaak zo opgelost.

Over Diana Kraa

Diana Kraa werkt als kattengedragstherapeut bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren, waar ze te maken heeft met onzindelijke katten, agressieve katten of katten die vanwege stress gedragsproblemen ontwikkelen. Naast haar werk als kattengedragstherapeut, is ze ook werkzaam als kattentrimster en heeft ze een eigen kattenopvang. Educatie en voorlichting is een belangrijk onderdeel van haar werk met katteneigenaren, maar ook in de opleiding tot kattengedragstherapeut bij Tinley Academie verzorgt ze onderwijs.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets