Opvoeding van je hond, met of zonder straf? (Eline Teygeler – Tinley)

Opvoeding van je hond, met of zonder straf? (Eline Teygeler – Tinley)

Opvoeding van je hond, met of zonder straf? (Eline Teygeler – Tinley)

Theater Woef / Miauw | 11 november | 14:45 – 15:15 uur

Als je sociale media moet geloven, dan zijn er 2 manieren waarop je je jonge hond kan opvoeden; door middel van beloning en door middel van straf. Maar is dat wel zo zwart-wit? In deze lezing neemt Eline jullie mee in een genuanceerder verhaal, gebaseerd op de wetenschap over leren bij honden en met kennis van hoe honden zich ontwikkelen van pup naar volwassen hond. Een pup opvoeden is niet makkelijk maar wel ontzettend leerzaam als je de juiste begeleiding biedt!

Besproken worden;
*de noodzaak van belonen
*de noodzaak van begrenzen of straf
*hoe je jonge hond kan verpesten door belonen maar ook door straf
*waarom de opvoeding zo’n belangrijke basis is voor het leven

Over Eline Teygeler

Eline Teygeler is afgestudeerd psycholoog en gedragstherapeut voor honden, katten en konijnen. Ze is werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren als gedragstherapeut voor verschillende diersoorten. In haar werk heeft ze veel te maken met vragen over hertrainen van gedragsproblemen en opvoeding van jonge honden. Daarnaast is Eline docent diergedrag aan verschillende opleidingsinstituten, waaronder Tinley Academie.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets