Mono sport clinic (Palamountains Nederland)

Mono sport clinic (Palamountains Nederland)


Beweeg & Behendigheidsplein  | 11 november | 15:45 – 16:15 uur

Laat je inspireren door deze nieuwe individuele honden sporten waarbij je actief bezig bent met je hond. Het is Hardlopen, Biken of Steppen met je hond. Waarbij de hond wordt aangelijnd en die mag naar hartenlust trekken zodat de baas en hond samen zo snel mogelijk een parcours over onverharde paden aflegt.  Als Nederlands zijn we daar ondertussen best goed in geworden, zo zal de familie Weijermans ons eind oktober vertegenwoordigen op het WK in Duitsland.  Daarna komen ze bij About Cats en Dogs een clinic geven waarin ze uitleggen wat deze sport inhoud en hoe je eventueel kunt beginnen op je gewenste niveau. Het is namelijk mogelijk met elke hond en het geeft heel veel plezier om samen bezig te zijn, daarnaast werk je beide aan je conditie en kom je op de mooiste plekken in de natuur.

Benieuwd? Laat je inspireren tijdens deze clinic van Kevin en zijn dochtertje Jaylynn die beide op internationaal niveau lopen.

Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets