Hondentaal; leer je hond kennen (Prins Petfoods)

Hondentaal; leer je hond kennen (Prins Petfoods)

Hondentaal; leer je hond kennen (Prins Petfoods)

Viervoeter Plein | 12 november | 14:45 – 15:15 uur

Honden spreken hun eigen taal. Een klein deel daarvan is vocaal zoals piepen, grommen, blaffen en huilen, maar een veel groter deel gebeurt non-verbaal. Oftewel, via lichaamstaal. Deze lichaamstaal moeten wij mensen leren lezen en begrijpen willen we een goede band op kunnen bouwen met onze hond.

Over Christa Ju

Christa is sinds 1 april 2021 mentor. Christa is gestart bij de Martin Gaus Academie en al gauw kwamen daar de Kattenacademie en de Konijnenacademie bij. Binnen het werk als mentor houdt Christa zich voornamelijk bezig met studentencontact. Ze staat de studenten bij hun te adviseren en te begeleiden bij hun studieloopbaan.

“Mijn sterke kant is verbindingen leggen tussen mensen. Ik houd ervan als ik mensen kan adviseren en coachen. Zowel binnen het mentorschap als op het gebied van hondengedrag.”

Naast haar werk als mentor, geeft Christa opvoedingslessen op haar eigen hondenschool. Daarnaast geeft zij als docent praktijklessen aan aanstaande Kynologische Instructeurs en maakt zij deel uit van de Commissie KI bij de Raad van Beheer. Christa wordt vooral blij van haar eigen honden. Allemaal hebben zij een gebruiksaanwijzing, maar dat is ook wel hen charme.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets