Samenwerken met je kat: Ontdek de kracht van coöperatieve care (de Kattentrainer)

Samenwerken met je kat: Ontdek de kracht van coöperatieve care (de Kattentrainer)

Samenwerken met je kat: Ontdek de kracht van coöperatieve care (de Kattentrainer)

Prins Katten Plaza | 12 november | 11:30 – 12:00 uur

Ben je klaar om de band met je kat te versterken en tegelijkertijd de zorgervaring te verbeteren? In deze boeiende lezing laat De Kattentrainer je de kunst van ‘cooperative care’ zien, waarbij zorghandelingen geen strijd meer zijn, maar juist een plezierige en stressvrije ervaring, zowel voor jou als jouw kat.

Ontdek hoe je jouw kat actief bij zijn eigen verzorging betrekt, van tandenpoetsen tot nagels knippen, en meer. Bovendien krijg je inzicht in hoe jij jouw kat kunt trainen om zelf met ‘cooperative care’ te beginnen. Of je nu een doorgewinterde katteneigenaar bent of net je eerste pluizige metgezel hebt verwelkomd, deze lezing biedt praktische tips en inzichten waarmee je de band met je kat kunt verdiepen en stress rondom zorghandelingen kunt verminderen voor jouw kat.

Over de Kattentrainer

Twee jaar geleden begon Judith te Boome als De Kattentrainer trainingsvideo’s van haar katten te delen op sociale media, en dat bleek een enorm succes. Met meer dan 9.800 volgers op TikTok is haar video waarin ze haar kat Ivy stressvrij heeft geleerd om een astma-inhalator te gebruiken al meer dan 344.000 keer bekeken!

Dit jaar heeft ze haar eigen bedrijf gelanceerd, waar ze kattenliefhebbers online begeleidt bij het trainen van hun kat. Denk hierbij aan reismandtraining, het aanleren van tandenpoetsen, stressvrije inname van medicatie en verantwoord aangelijnd wandelen met je kat.

Voor Judith is training zoveel meer dan alleen trucjes aanleren. Het is een levensstijl, een mindset waarin katten met autonomie, plezier en zelfvertrouwen worden voorbereid op alles wat op hun pad komt. Haar missie is om het welzijn van katten te verbeteren door middel van ‘cooperative care’-training.

Als trainer blijft ze zichzelf voortdurend bijscholen. Naast meerdere clickertrainingscursussen succesvol afgerond te hebben, volgt ze momenteel de opleiding tot kattengedragstherapeut, omdat ze gelooft in voortdurende groei en ontwikkeling om haar kennis te verbreden.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets