Mag je nou wel of niet straffen? – Happy Dog / Happy Cat

Mag je nou wel of niet straffen? – Happy Dog / Happy Cat

Mag je nou wel of niet straffen? – Happy Dog / Happy Cat

In deze sessie van Jeroen gaat hij dieper in op het straffen van honden. Tegenwoordig is het bijna taboe om het woord “straf” in je mond te nemen bij de begeleiding van honden. In deze sessie vertelt Jeroen zijn filosofie en geeft hij daarnaast inzicht hoe je het beste uit je hond en jezelf kunt halen!

Over Jeroen:
Jeroen Oomen is een oude bekende in hondenland. Hij werkt al 35 jaar als professioneel trainer en vooral instructeur. Jarenlang was hij de rechterhand van Martin Gaus als hoofdinstructeur en hoofdopleidingen van het gedragscentrum in Lelystad. Nadat hij een opleiding als coach gedaan had is hij even gaan werken in het bedrijfsleven maar de honden werden zo gemist dat hij na een jaar alweer fulltime met honden ging werken. Eerst bij de politie als instructeur bij de hondenbrigade bij Unit Specialistische Honden. Daarna als Manager training bij Hulphond Nederland waar hij verantwoordelijk was voor het hele opleidingstraject en verbonden was bij de opbouw van het therapiehonden-traject.

Inmiddels heeft hij alweer een aantal jaar een succesvolle onderneming samen met zijn vriendin Debby van den Ban; hondentrainings- en gedragscentrum Kynologisch Nederland.

Afgelopen maart is zijn eerste boek verschenen wat meteen binnenkwam in de bestseller tot 60 en de recensies zijn lovend; het wordt zelfs ingezet bij sommige opleidingen als verplichte literatuur.

Jeroen deelt zijn kennis op enthousiaste en humoristische wijze waarbij zijn brede ervaring ingezet wordt om mensen meer inzicht te geven in honden(gedrag).

Aansluitend aan zijn lezing kun je bij de stand van Happy Dog / Happy Cat terecht om zijn boek aan te schaffen en te laten signeren en natuurlijk om vragen stellen over jouw hond.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

bekijk hier het programma