Stress bij katten (Evelien van der Waa)

Stress bij katten (Evelien van der Waa)

Prins Katten Plaza | 11 & 12 november | 15:00 – 15:30 uur

Katten zijn veel stressgevoeliger dan wij als mensen denken. Hierdoor hebben katten erg de behoefte aan duidelijkheid en een vaste structuur. Zaken waar een kat van slag van raken zijn onder andere een verhuizing, de geboorte van een baby of een nieuwe kat erbij. Sommige katten ontwikkelen van stress zelfs lichamelijke klachten. De meest bekende klachten zijn het in huis gaan plassen en het zichzelf kaal likken. Naast de inzet van een kattengedragstherapeut bij stress gerelateerde klachten, kan homeopathie ook een positieve bijdrage leveren aan de ondersteuning van de gestressde kat.

Over Evelien van der Waa

Evelien van der Waa is homeopathisch werkend dierenarts. Zij werkt al meer dan 23 jaar met homeopathie bij katten en honden als aanvullende geneeswijze. Daarnaast geeft zij regelmatig lezingen en schrijft zij artikelen & blogs over homeopathie bij dieren. Vorig jaar is haar boek “ katten & homeopathie” uitgekomen. Hierin bespreekt zij algemene kennis over katten en het beeld van 14 homeopathische geneesmiddelen bij katten. Hiermee wil zij meer katten eigenaren bekend maken met de mogelijkheden van homeopathie bij katten.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets