Tips en tricks voor het opvoeden van kittens (Bernice Muntz)

Tips en tricks voor het opvoeden van kittens (Bernice Muntz)

Prins Katten Plaza | 11 november | 14:00 – 14:30 uur

Kittens zijn om van te genieten. De kitten (boeven)streken die ze uithalen kunnen leuk zijn en toch is het ook fijn dat gedrag in goede banen te leiden. Tijdens deze lezing gaan we in hoe je kittens kunt opvoeden. Bijvoorbeeld; hoe leer je je kittens niet bang te zijn voor de stofzuiger. Of deze juist niet aan te vallen 😉. Hoe leer je het dier op de juiste plek te krabben. En wat als je kat materialen eet die niet zo goed voor hem zijn? Dat en meer bespreken we in deze lezing.

Over Bernice Muntz

Bernice Muntz is trainer en coach voor mens en dier, met als specialisatie geweldloze communicatie en stress en burn-out. Stress verminderen bij dier & mens heeft haar grote passie. Hiervoor heeft zij diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. Zo heeft zij als dierentrainer & consultant bij Sea Life gewerkt. Tegenwoordig werkt zij als Educatiemanager konijn bij Edupet, waar zij o.a. opleidingen en e-learning ontwikkeld. Voor Edupet kat geeft zij de praktijkdag over het trainen van katten


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets