Wassen, wat zegt dat over je kat? (Evelien van der Waa)

Wassen, wat zegt dat over je kat? (Evelien van der Waa)

Prins Katten Plaza | 12 november | 14:00 – 14:30 uur

Het zichzelf wassen is heel belangrijk voor een kat. Voor de vachtverzorging en om schoon te blijven. Hoe katten zich wassen kan nogal verschillen. De ene kat is een Pietje precies en de andere is meer een sloddervos. De manier van wassen geeft ook informatie over wat voor type een kat is en hier maakt Evelien gebruik van in haar werk als homeopathisch werkend dierenarts.

Over Evelien van der Waa

Evelien van der Waa is homeopathisch werkend dierenarts. Zij werkt al meer dan 23 jaar met homeopathie bij katten en honden als aanvullende geneeswijze. Daarnaast geeft zij regelmatig lezingen en schrijft zij artikelen & blogs over homeopathie bij dieren. Vorig jaar is haar boek “ katten & homeopathie” uitgekomen. Hierin bespreekt zij algemene kennis over katten en het beeld van 14 homeopathische geneesmiddelen bij katten. Hiermee wil zij meer katten eigenaren bekend maken met de mogelijkheden van homeopathie bij katten.


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets