Workshop: lekkere snacks voor jouw hond maken (Maureen du Toit)

Workshop: lekkere snacks voor jouw hond maken (Maureen du Toit)

Workshop: lekkere snacks voor jouw hond maken (Maureen du Toit)

Workshopplein | 11 & 12 november | 11:00 – 11:45 uur & 12:00 – 12:45 uur

Honden zijn, net als veel van hun baasjes, echte lekkerbekken. Dus waarom zou je deze passie niet met elkaar delen? In meerdere workshops leert Maureen du Toit (bekend van kookboek Happy Hond) bezoekers verantwoorde recepten voor honden te maken.

Zelf lekkere én verantwoorde snacks voor jouw hond maken? Het kan! Tijdens About Cats & Dogs kun je bij Maureen de “no bake workshop” volgen. In de workshop leer je hoe je met slechts een paar ingrediënten een lekkere en verantwoorde snack kan maken voor je trouwe viervoeter! Je mag na afloop je creatie natuurlijk meenemen…

Samen steunen we het Prinses Máxima centrum!
Voor deze workshop vragen we een bijdrage van €5. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. Als Jaarbeurs ondersteunen we deze missie van onze stadsgenoot met hart en ziel.

Ook als team van About Cats & Dogs willen wij ons steentje bijdragen. Daarom doneren we de volledige opbrengst van deze workshop aan het Prinses Máxima Centrum.

Meld je aan voor de workshop

Over Maureen du Toit en kookboek Happy Hond

In het vrolijke kookboek Happy Hond beschrijft Maureen du Toit, foodie in hart en nieren, verantwoorde recepten voor lekkere snacks voor je trouwe viervoeter. Van appel-kurkumapretzels tot pupcakes met appel en banaan, en van zoete-aardappelpoffertjes tot peanut butter-en-jellydonuts. Heerlijke baksels en tussendoortjes, die bovenal makkelijk te maken zijn.

Aan het boek werkten ook verschillende bekende Nederlanders en hun trouwe viervoeters mee, onder wie Gallyon van Vessem, Koos van Plateringen, Ellie Lust, Viktor Brand, Loretta Schrijver, Evelien de Bruijn, Babette van Veen en Maurice Wijnen.

Maureen is onder andere bekend van Hart van Nederland, De Smaakpolitie, Je eigen droomhuis en NH Nieuws. Momenteel is ze presentatie- en mediacoach, werkzaam bij KNGF geleidehonden en geeft ze twee keer in de week yogales.

 


Programma

Natuurlijk hebben we nog veel meer interessante sessies voor je!

Bekijk hier het programma

Tickets

Nog geen ticket voor About Cats & Dogs? Je koopt de tickets gemakkelijk online. Tickets zijn te scannen vanaf een smartphone, printen is niet nodig.

Tickets