Duoprotection Duo Dog

logo Duoprotection Duo Dog

Duoprotection Duo Dog

Gerrit-Jan en Simone begonnen ruim 8 jaar geleden te experimenteren met het smelten van paardenvet (buik-, manen- en huidvet) en voor de hoeven van hun eigen paard. Toen ze eenmaal de juiste samenstelling hadden ontdekt, vroeg een ruitersportzaak of ze een paar potten wilden vullen. Dat bracht Gerrit-Jan en Simone op een idee. “Thuis zeiden we tegen mekaar: zullen we de stoute schoenen aantrekken en dit product voorzichtig op de markt brengen? Zo is Duoprotection ontstaan.”
In 2014 bracht Duo Protection Duo hoef(vet) op de markt en twee jaar later kwamen daar Duo Dog en Duo Cat bij. Gerrit-Jan licht toe: “TNO heeft een analyserapport gemaakt waarin staat waar Duo Hoef uit bestaat. Toen onze dierenarts dat rapport onder ogen kreeg, zag hij dat het vol zat met goede stoffen voor dieren. Daarop zijn wij begonnen te testen met honden en zo is het voedingssupplement ontstaan.”
Wat maakt Duo Dog/ Cat zulk geschikt bijvoer voor huisdieren? “Het product is vooral goed voor de huid, darmen en botten van honden en katten”, vertelt Gerrit-Jan. Met name dieren die last hebben van huidproblemen als eczeem, jeuk of schilfers hebben veel baat bij Duo Dog/ Cat. Het product zorgt namelijk voor een gezonde huid en glanzende vacht. “Maar ook als je huisdier geen huidklachten heeft, is Duo Dog/ Cat een goede toevoeging aan het dieet. Het product bevat onder meer vetzuren, vitamine A en D, glycerine, mega 3, 6 en 9 en voldoende eiwitten.”
Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft werking Duoprotection
Je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor je huisdier, dus ben je vast benieuwd of er ook bewijs is voor de werking van Duoprotection. We kunnen je geruststellen: dat bewijs is er, namelijk in de vorm van een wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.
“Voor het onderzoek, onder supervisie van dierenarts dokter Cobree, is Duo Dog op dertig honden getest. Het product had met name veel effect op hun huid. De honden hadden minder last van eczeem en jeuk, hun vacht glansde meer én ze verhaarden 60 tot 80 procent minder.”

Arkansasdreef
UTRECHT
3565 AR
+31 6 3136 3798
info@duoprotection.nl
https://www.duoprotection.nl/

NEEM CONTACT OP MET Duoprotection Duo Dog