Krabbelpoot / PoesPoesPoes

logo Krabbelpoot / PoesPoesPoes

Krabbelpoot / PoesPoesPoes

Krabbelpoot – Het vriendschapsboek voor jou en je kat.
Wat maakt jouw kat uniek? Welke streken haalt hij uit? Kan jouw kat een high five geven? Hoeveel catselfies heb jij op je telefoon? Zit jouw kat op insta?
Ga aan de slag met dit unieke vriendschapsboek en bewaar jouw mooiste kattenherinneringen om nooit te vergeten!
Krabbelpoot geeft ruimte aan verhalen, catselfies, foto’s illustraties en DIY ideeën. Het bevat handige kalenders voor belangrijke data en is een praktische opslagplaats voor het opbergen van het huisdierpaspoort dat je krijgt van de dierenarts. Een persoonlijk aandenken voor jou als echte kattenliefhebber. Ook leuk als kraamcadeau!
Anniek Leendertse
anniek.leendertse@gmail.com
www.krabbelpoot.nl

PoesPoesPoes – Over het dagelijks fotograferen van je kat en hoe je zelf hartverwarmende en verrassende foto’s kunt maken.
Poes poes poes! is een inspiratie-boek en gaat over hoe je zelf hartverwarmende en verrassende foto’s van je kat kunt maken. Het ‘365-project’ dat ik in 2014 met Tara, Black en Piet gedaan heb, door iedere dag een foto van hen te maken met mijn iPhone, is leidend voor de inhoud geweest. Het plezier dat het fotograferen van mijn katten me gegeven heeft, samen met de dierbare collectie foto’s die is ontstaan, heeft me doen besluiten dat ik dat graag met je wil delen. Mijn boek gaat daarom over ‘kattenfotografie met je telefoon’.
Jolanda Boekhout
jolanda@jofabi.nl
www.poespoespoes.nl

anniek.leendertse@gmail.com
www.krabbelpoot.nl

NEEM CONTACT OP MET Krabbelpoot / PoesPoesPoes