Vrienden Diergeneeskunde

logo Vrienden Diergeneeskunde

Vrienden Diergeneeskunde

De faculteit Diergeneeskunde is toonaangevend in Europa en behoort wereldwijd tot de vier beste diergeneeskundige instituten. Je vindt er alle specialismen en de modernste faciliteiten onder één dak. De dierpatiënten worden niet alleen behandeld op basis van ervaring, er wordt ook wetenschappelijk onderzoek gedaan.

De dierenartsen en onderzoekers van de faculteit Diergeneeskunde zoeken continu naar nieuwe behandelmethoden en technieken om steeds betere zorg te kunnen bieden. Het wetenschappelijk onderzoek dat naast de klinische zorg plaatsvindt bij de faculteit zorgt dat we de gezondheid van dieren en mensen duurzaam kunnen blijven verbeteren.

Vrienden Diergeneeskunde, het goededoelenfonds van de faculteit Diergeneeskunde, steunt het hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek, uniek veterinair onderwijs en innovatieve patiëntenzorg, ontwikkeld en uitgevoerd door de faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht.

Nu en in de toekomst, met dierenliefhebbers, bedrijven en organisaties die net zo denken als wij. Geloof jij ook in een betere toekomst voor dieren? Samen maken we het verschil!

vrienden.diergeneeskunde@uu.nl
https://www.vriendendiergeneeskunde.nl/

NEEM CONTACT OP MET Vrienden Diergeneeskunde