Deelnemen als Exposant

About Cats & Dogs

De markt voor huisdieren is groter dan ooit. Voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden organiseert Jaarbeurs op 11 en 12 november 2023 de tweede editie van het lifestyle event About Cats & Dogs.

Met een hoogwaardig inhoudelijk programma vol sessies, demonstraties en Q&A’s over honden en katten. Maar ook volop mogelijkheden om persoonlijk advies in te winnen en geïnspireerd te worden door experts en leveranciers.

Trends & inspiratie – Workshops & Advies – Producten & veel meer

Ben jij aanwezig op ons lifestyle event About Cats & Dogs in Jaarbeurs, Utrecht?

Direct naar:

Aanwezige bedrijven

Op de grote winkelvloer en informatiemarkt vinden bezoekers aanbieders van alle grote voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten en diensten zoals trainers, trimmers en fokkers. Op About Cats & Dogs bereik je jouw doelgroep, hondenbaasjes en kattenbedienden vanaf je eigen stand en via inspirerende sessies.

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden honden- en kattenliefhebbers. Van all-in standbouwpakketten verzorgd door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan About Cats & Dogs kan met ieder budget.

 

De doelgroep

Op About Cats & Dogs ontmoet je geëngageerde honden- en kattenbezitters, die actief bezig zijn met het welzijn van hun huisdier. Dit zijn voornamelijk vrouwen tussen de 25-50 jaar uit de Randstad. Deze groep bazinnen wil het graag ‘goed doen’ met het allerbeste voor hun huisdier en is bereid hiervoor extra uitgaven te doen.