Beursconcept

About Cats & Dogs

Wat kun je verwachten?

We hebben de afgelopen jaren meer tijd dan gemiddeld thuis doorgebracht. Hierdoor is de markt voor huisdieren groter dan ooit. Voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden organiseert Jaarbeurs op 11 en 12 november 2023 hét lifestyle event: About Cats & Dogs.

About Cats & Dogs krijgt een hoogwaardig inhoudelijk programma met sessies, demonstraties en Q & A’s over honden en katten. Uiteraard met de mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen en inspiratie te krijgen van experts en verschillende leveranciers.

Waarom deelnemen?

Huisdieren worden steeds meer een volwaardig gezinslid. De markt voor huisdieren is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Niet alleen door een toenemend aantal huisdieren, maar ook door een groeiende besteding van huisdiereigenaren. In de coronatijd zagen we een toename van 15% in honden en 5% in katten in de huishoudens in Nederland. Deze kersverse baasjes willen graag meer informatie over hun nieuwe vriend.

Even wat cijfers:

  • 644.000 geëngageerde hondenbezitters
  • 1,6 miljoen hondenbezitters
  • 3,5 miljoen honden-/kattenbezitters

Ben jij aanbieder van een groot voedingsmerk voor honden en/of katten, heb jij handige accessoires of fijne verzorgingsproducten voor deze viervoeters? Of bied jij wellicht een dienst aan voor hond en/of kat, dan mag je zeker niet ontbreken op About Cats en Dogs.

Wie zijn de bezoekers?

Op About Cats & Dogs ontmoet je geëngageerde honden- en kattenbezitters, die actief bezig zijn met het welzijn van hun huisdier. Dit zijn voornamelijk vrouwen tussen de 25-50 jaar uit de Randstad. Deze groep bazinnen wil het graag ‘goed doen’ met het allerbeste voor hun huisdier en is bereid hiervoor extra uitgaven te doen.