Formulier honden en katten

Het meebrengen van een of meerdere katten/honden is alleen toegestaan voor exposanten, sprekers en enkele influencers. Het is voor bezoekers niet toegestaan om hun hond of kat mee te brengen.

Honden en katten op About Cats & Dogs
Het is voor exposanten/sprekers/enkele influencers toegestaan honden of katten mee te nemen naar het event. Wij willen op de hoogte zijn van het aantal honden en katten dat aanwezig zal zijn. Voor het meebrengen van honden / katten gelden voorwaarden met betrekking tot aansprakelijkheid. Deze zijn hieronder te vinden.

Aansprakelijkheid voorwaarden:
Jaarbeurs B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor direct of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

Jaarbeurs B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het meebrengen van een hond of kat. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor direct of indirecte schade die het gevolg is van het meebrengen van een hond of kat.

Honden en Kattenwelzijn:
Omdat er honden en katten samenkomen tijdens About Cats & Dogs zijn alleen honden en katten die goed beschermd zijn tegen ziekten d.m.v. inentingen en/of titering, welkom op About Cats & Dogs. Twijfel je of je hond of kat goed genoeg beschermd is? Vraag dan je dierenarts om advies. Een titerbepaling waaruit blijkt dat je hond voldoende weerstand heeft, volstaat ook.

Wanneer je met je hond of je kat over de beurs loopt dan zouden we je willen vragen je dier aan te lijnen. Gelieve gebruik te maken van een diervriendelijke halsband en probeer de flexriem met drukte te vermijden.

  • Neem altijd het dierenpaspoort en/of inentingsboekje mee naar About Cats & Dogs.
  • Houd je hond aangelijnd, loslaten is alleen toegestaan op Beweeg & Behendigheidsplein en het Workshopplein van Aeres (mits onderdeel van programma).
  • Ruim hondenpoep op. Zowel de honden als de katten kunnen buiten hun behoeftes doen.
  • Houd rekening met de andere honden en katten in de hal, de persoonlijke ruimte van andere honden en katten en voorkom ontmoetingen met vreemde dieren.
  • Geef je hond voldoende ruimte en rust. De organisatie verzorgt een plek waar honden en katten kunnen rusten.
  • Geef je hond en/of kat op tijd te drinken. Bij de rustplaats en naast de pleinen zijn meerdere waterfaciliteiten voor honden en katten aanwezig (neem desgewenst een eigen waterbak voor je hond mee).