Kattencafe

Jouw unieke lot!

Op 11 en 12 november is het zover: het jaarlijkse evenement About Cats & Dogs in de Jaarbeurs in Utrecht. Als kattenliefhebber kun je je hart ophalen tijdens dit bijzondere evenement dat volledig in het teken staat van jouw geliefde viervoeter. Geniet van een veelzijdig aanbod aan activiteiten, shop de nieuwste producten neem deel en aan inspirerende workshops en volg interessante sessies. Er is voor ieder wat wils!

Maak kans op mooie prijzen!

Met jouw unieke lot maak je kans op mooie prijzen voor jouw kat. Vul hieronder jouw unieke lotnummer in. De code is in te wisselen t/m 5 november. De winnaars ontvangen uiterlijk 7 november persoonlijk een e-mail.


  Door te klikken op versturen geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.  About Cats & Dogs

  About Cats & Dogs!

  Op 11 en 12 november is het zover: het jaarlijkse evenement About Cats & Dogs in de Jaarbeurs in Utrecht. Als hondenliefhebber kun je je hart ophalen tijdens dit bijzondere evenement dat volledig in het teken staat van jouw geliefde viervoeter.

  Geniet van een veelzijdig aanbod aan activiteiten, shop de nieuwste producten neem deel en aan inspirerende workshops en volg interessante sessies. Er is voor ieder wat wils!

  Met de code KATTENCAFE krijg je het 2e ticket voor About Cats & Dogs gratis!