Praktische info

Data en tijden

Voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden organiseert Jaarbeurs op 5 en 6 november 2022 van 10:00 tot 17:30 een gloednieuw lifestyle event: About Cats & Dogs.  About Cats & Dogs krijgt een hoogwaardig inhoudelijk programma met sessies, demonstraties en Q&A’s over honden en katten, met alle mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen en inspiratie te krijgen van experts en verschillende leveranciers.

Locatie

Dit event vindt niet plaats in de Jaarbeurshallen, maar in een grote zaal in het Beatrixgebouw. Het Beatrixgebouw bevindt zich dichterbij het Centraal Station (uitgang Jaarbeurszijde) en ligt aan de overkant van de hallen.

Kom je met de trein?
Dan stap je bij de uitgang Jaarbeurszijde uit. Je loopt langs het Beatrixgebouw, slaat linksaf en loopt dan de klapdeuren in van het Beatrixgebouw.

Kom je met de auto?
Parkeer dan op P1 of P3 en loop richting het station. Je loopt dan tegen het Beatrixgebouw aan.

Wij adviseren om te parkeren op P1 of P3.

P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)
P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
P3: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)

Nooit meer de weg kwijt met de Jaarbeurs live app

Met de Jaarbeurs Live app kun je eenvoudig jouw aangekochte toegangsticket inladen en laten scannen bij binnenkomst. Daarnaast kun je eenvoudig de plattegrond zien en het programma bekijken. Je hebt een overzicht van alle deelnemende exposanten en het programma, waarbij je items kunt kenmerken als favoriet. Ook zijn er vouchers van deelnemende exposanten te vinden, waarmee je korting kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over de Jaarbeurs Live app.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten

About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden. Maak kennis met de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten. Volg inspirerende workshops, ontvang persoonlijk advies en scoor de mooiste én beste producten voor jouw huisdier!

Waar kan ik het beste parkeren

Er is genoeg plek als je met de auto naar About Cats & Dogs komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen. Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Mag mijn huisdier mee?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het niet toegestaan je huisdier mee te nemen naar About Cats & Dogs. Volgens meerdere specialisten ervaren onze viervoeters te veel stress van zo’n groot en druk event. Wij willen natuurlijk niet dat huisdieren dit ervaren, vandaar dat deze keuze is gemaakt. Het is alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar About Cats & Dogs.

Kan ik met contant geld betalen?

Op About Cats & Dogs is het niet mogelijk met contant geld af te rekenen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch alle informatie en nieuwtjes over About Cats & Dogs in je mailbox.    HondenKattenHonden en katten

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.