Praktische info

About Cats & Dogs is hét event voor alle honden- en kattenliefhebbers! Op 11 & 12 november verwelkomen we je in de hallen van Jaarbeurs Utrecht. Daar ontdek je de nieuwste producten, accessoires en voedingsmerken en leer je van sprekers in de theaters. Op de workshoppleinen ga je zelf aan de slag met o.a. een kookworkshop en een cursus Dierenfotografie. Dit mag jij als echte dierenvriend natuurlijk niet missen.

Maak nog t/m 10 november gebruik van het voorverkoop tarief en krijg €2,50 korting op je ticket!

Data en tijden

Voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden organiseert Jaarbeurs op 11 en 12 november 2023 van 10:00 tot 17:30 uur hét lifestyle event: About Cats & Dogs. About Cats & Dogs krijgt een hoogwaardig inhoudelijk programma met sessies, demonstraties en Q&A’s over honden en katten, met alle mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen en inspiratie te krijgen van experts en verschillende leveranciers.

Locatie

About Cats & Dogs vindt plaats in Hal 12 van de Jaarbeurshallen.

Kom je met de trein?

Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in het hallencomplex van Jaarbeurs.

Kom je met de auto? Parkeer bij Jaarbeurs of bij een P+R

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van tevoren te kijken welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond.

We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Van de onderstaande parkeerplekken van Jaarbeurs kun je de routebeschrijving gebruiken:
P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps) Max. hoogte 180 cm
P6: Expoplein, Utrecht (Google Maps)

P&R

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto bij P+R Westraven. Bekijk de website van P+R Westraven voor actuele parkeertarieven.

Van P+R Westraven naar Jaarbeurs is de reistijd ca 15 minuten.

Nooit meer de weg kwijt met de Jaarbeurs live app

Met de Jaarbeurs Live app kun je eenvoudig jouw aangekochte toegangsticket inladen en laten scannen bij binnenkomst. Daarnaast kun je eenvoudig de plattegrond zien en het programma bekijken. Je hebt een overzicht van alle deelnemende exposanten en het programma, waarbij je items kunt kenmerken als favoriet. Ook zijn er vouchers van deelnemende exposanten te vinden, waarmee je korting kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over de Jaarbeurs Live app.

Overnachten? Dat kan!

Wil je na een bezoek aan About Cats & Dogs in Utrecht blijven overnachten? Dat kan! Boek vooraf makkelijk en snel een hotelovernachting bij onze hotelboekingspartner Time to Momo.

Profiteer van de hotelafspraken en -deals die zij hebben met hotels in de buurt van Jaarbeurs!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten

About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden. Maak kennis met de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten. Volg inspirerende workshops, ontvang persoonlijk advies en scoor de mooiste én beste producten voor jouw huisdier!

Waar kan ik het beste parkeren

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond.

We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Van de onderstaande parkeerplekken van Jaarbeurs kun je de routebeschrijving gebruiken:

P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps) Max. hoogte 180 cm
P6: Expoplein, Utrecht (Google Maps)

Mag mijn huisdier mee?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het niet toegestaan je huisdier mee te nemen naar About Cats & Dogs. Volgens meerdere specialisten ervaren onze viervoeters te veel stress van zo’n groot en druk event. Wij willen natuurlijk niet dat huisdieren dit ervaren, vandaar dat deze keuze is gemaakt. Het is alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar About Cats & Dogs.

Wat doet Jaarbeurs aan het dierenwelzijn voor de honden en katten die wel aanwezig zijn tijdens het event?

Dierenwelzijn staat bij ons uiteraard op nummer één. Hoewel we het gek zijn op dieren, is het niet toegestaan om je huisdier mee te nemen naar About Cats & Dogs. Volgens onze specialisten ervaren de meeste viervoeters stress van zo’n groot en druk event. Wij willen natuurlijk niet dat huisdieren dit ervaren, vandaar dat de keuze is gemaakt om geen honden en katten toe te laten. Hulphonden zijn uiteraard wel toegestaan.

Tijdens het event zullen er een aantal honden en katten aanwezig zijn. Deze honden en katten zijn onderdeel van het programma en worden nauwlettend in de gaten gehouden door de eigenaren. Het evenement is dit jaar qua oppervlakte vier keer zo groot, waarbij we nu ook een grote rustruimte hebben waar de honden en katten zich kunnen terugtrekken.  De theaters liggen ver uit elkaar en we letten er goed op dat het geluid niet te hard voor de dieren is. Om dit te waarborgen is het als bezoeker niet toegestaan je huisdier mee te nemen en hier controleren we nadrukkelijk op. Zo wordt het een ontspannen dag voor alle baasjes en aanwezige dieren!

Kan ik met contant geld betalen?

Op About Cats & Dogs is het niet mogelijk met contant geld af te rekenen.

Kan ik een ticket aan de deur kopen?

Het is niet mogelijk om een ticket voor About Cats & Dogs aan de deur te kopen. Dit kan enkel via de ticketshop. Bestel hier je ticket en profiteer t/m 10 november van €2.50,- korting!

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch alle informatie en nieuwtjes over About Cats & Dogs in je mailbox.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.