Praktische info

Data en tijden

Voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden organiseert Jaarbeurs op 11 en 12 november 2023 van 10:00 tot 17:30 uur hét lifestyle event: About Cats & Dogs. About Cats & Dogs krijgt een hoogwaardig inhoudelijk programma met sessies, demonstraties en Q&A’s over honden en katten, met alle mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen en inspiratie te krijgen van experts en verschillende leveranciers.

Locatie

Dit event vindt niet plaats in de Jaarbeurshallen. Meer informatie over de exacte locatie volgt.

Kom je met de trein?

Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Kom je met de auto? Parkeer bij een P+R

Kom je liever met de auto, kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding.

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto bij P+R Westraven. Bekijk de website van P+R Westraven voor actuele parkeertarieven.

Van P+R Westraven naar Jaarbeurs is de reistijd ca 15 minuten.

Nooit meer de weg kwijt met de Jaarbeurs live app

Met de Jaarbeurs Live app kun je eenvoudig jouw aangekochte toegangsticket inladen en laten scannen bij binnenkomst. Daarnaast kun je eenvoudig de plattegrond zien en het programma bekijken. Je hebt een overzicht van alle deelnemende exposanten en het programma, waarbij je items kunt kenmerken als favoriet. Ook zijn er vouchers van deelnemende exposanten te vinden, waarmee je korting kunt krijgen. Klik hier voor meer informatie over de Jaarbeurs Live app.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten

About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden. Maak kennis met de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten. Volg inspirerende workshops, ontvang persoonlijk advies en scoor de mooiste én beste producten voor jouw huisdier!

Waar kan ik het beste parkeren

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond.

We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Van de onderstaande parkeerplekken van Jaarbeurs kun je de routebeschrijving gebruiken:

P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps) Max. hoogte 180 cm
P6: Expoplein, Utrecht (Google Maps)

Mag mijn huisdier mee?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het niet toegestaan je huisdier mee te nemen naar About Cats & Dogs. Volgens meerdere specialisten ervaren onze viervoeters te veel stress van zo’n groot en druk event. Wij willen natuurlijk niet dat huisdieren dit ervaren, vandaar dat deze keuze is gemaakt. Het is alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar About Cats & Dogs.

Kan ik met contant geld betalen?

Op About Cats & Dogs is het niet mogelijk met contant geld af te rekenen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch alle informatie en nieuwtjes over About Cats & Dogs in je mailbox.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de About Cats & Dogs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.