Praktische info

Data en tijden

Voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden organiseert Jaarbeurs op 5 en 6 november 2022 van 10:00 tot 17:30 een gloednieuw lifestyle event: About Cats & Dogs.  About Cats & Dogs krijgt een hoogwaardig inhoudelijk programma met sessies, demonstraties en Q&A’s over honden en katten, met alle mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen en inspiratie te krijgen van experts en verschillende leveranciers.

Bereikbaarheid

Jaarbeurs beschikt over vier eigen parkeerterreinen en is tevens perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Jaarbeurs ligt pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Aanbevolen) (Google Maps)
P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
P3: Van Zijstweg, Utrecht (Aanbevolen) (Google Maps)
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)

P1 en P3 liggen het dichtst bij de hallen van About Cats & Dogs en worden daardoor aanbevolen.

Op- en afbouwtijden

Vrijdag 4 november
08:00 – 20:00 – opbouw
14:00 – 20:00 – standaard standbouw

Zaterdag 5 november
09:00 – 18:30 – open voor exposanten
10:00 – 17:30 – open voor bezoekers

Zondag 6 november
09:30 – 22:00 – open voor exposanten
10:00 – 17:30 – open voor bezoekers
18:00 – 22:00 – afbouw (inclusief standaard standbouw)

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten

About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor alle nieuwe en meer ervaren honden- en kattenvrienden. Maak kennis met de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten. Volg inspirerende workshops, ontvang persoonlijk advies en scoor de mooiste én beste producten voor jouw huisdier!

Waar kan ik het beste parkeren

Er is genoeg plek als je met de auto naar About Cats & Dogs komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen. Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Mag mijn huisdier mee?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het niet toegestaan je huisdier mee te nemen naar About Cats & Dogs. Volgens meerdere specialisten ervaren onze viervoeters te veel stress van zo’n groot en druk event. Wij willen natuurlijk niet dat huisdieren dit ervaren, vandaar dat deze keuze is gemaakt. Het is alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar About Cats & Dogs.

Kan ik met contant geld betalen?

Op About Cats & Dogs is het niet mogelijk met contant geld af te rekenen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder